Oribil! Mickey Rourke arată tot mai rău pe zi ce trece!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:53

Mickey Rourke e deja faimos pentru look-ul lui şocant obţinut în urma operaţiilor estetice. Dar în ultimul timp parcă arată şi mai rău. Oare ce se întâmplă cu el?
La 60 de ani, nu ne-am aştepta ca Mickey Rourke să fie vreun Adonis, dar aspectul lui oribil nu e provocat de vârstă, ci de nenumăratele operaţii estetice pe care le-a făcut. În plus, el pare să fi slăbit un pic în ultima vreme, iar blugii skinny nu îl avantajează deloc.
Şocant: Top 4 operaţii estetice extreme. Ai face aşa ceva?
mickey rourke
Înfăţişarea actorului a început să se schimbe în rău în cursul anilor ’90. El spune însă că nu e vina lui, ci a chirurgului care l-a operat. Mickey Rourke a fost boxer profesionist şi, în urma loviturilor primite în ring, a avut nevoie de câteva operaţii de reconstrucţie. Din păcate, acestea nu l-au ajutat deloc, ba din contră. Într-un interviu acordat unei publicaţii americane, Mickey a spus că şi-a ales greşit chirurgul estetician.
mickey rourke
Şi cu siguranţă aşa este pentru că azi el nu mai seamănă deloc cu sex symbol-ul anilor ’80, care făcea ravagii printre divele de la Hollywood.
mickey rourke

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter