Oribil! Uite cum arată Sharon Stone nemachiată!

De Unica.ro, pe

Pe covorul roşu este superbă şi arată cu 10 ani mai tânără, dar în timpul liber chiar îşi arată vârsta. Uite cum îi stă lui Sharon Stone fără machiaj!
Sharon Stone, faimoasă pentru sex appeal-ul ei care nu a părăsit-o, deşi are 55 de ani, nu mai arată ca o divă când nu e machiată. Ea se află zilele acestea la Cannes, unde a participat la mai multe evenimente legate de festivalul de film. Pe covorul roşu al premierelor şi al petrecerilor glam, Sharon arată mereu ca scoasă din cutie.
Wow! Ce decolteu are Sharon Stone la 54 de ani!
sharon stone
Dar în timpul liber nu mai seamănă deloc cu o divă. Imaginile au fost surprinse pe yachtul faimosului designer Roberto Cavalli. Invitată la masă de acesta şi de soţia lui, Sharon Stone a renunţat la machiaj probabil pentru că nu se aştepta să fie şi paparazzi în jur.
sharon stone
Poze: Vezi cum arată băieţelul lui Sharon Stone
Ei bine, aceştia nu au ratat ocazia de a-i face poze divei fără machiaj. Surprinzător sau nu, ea nu arată nici pe departe atât de bine ca pe covorul roşu. Pe lângă ridurile normale la vârsta ei, Sharon are faţa plină de pete şi nişte cearcă adânci. Este aproape de nerecunoscut!
Asta nu a împiedicat-o să aibă o relaţie de opt luni cu modelul Martin Mica, un tinerele foarte sexy. Din păcate, relaţia s-a terminat în ianuarie 2013.
sharon stone
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter