Care este secretul Antoniei pentru un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 14:50

Frecvent, în mediul online, Antonia (32 de ani) publică fotografii fără machiaj și filtre. Solista are un ten curat și luminos, rezultatul unei alimentații echilibrate, unei îngrijiri corespunzătoare, odihnei și activității fizice.

„Nu cred că am vreun anume truc de beauty. Încerc să mă odihnesc, să am grijă de tenul meu, să mă hidratez, să merg la masaje din când în când, să merg la sală. Lucruri normale”, spunea solista în trecut.

Care este secretul Antoniei pentru un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni

„Ești absolut superbă fără machiaj! ❤️ Gorgeous!”; „Cea mai frumoasă femeie de pe glob! 🔥❤️”; „Ești minunată fără make-up! 💖”; „Spectaculoasă!”; „Frumusețe naturală!”; „Ce chip frumos!”; „Asta înseamnă să fii frumoasă”; „Velea, ești un norocos! 😂”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor Antoniei.

Artista nu este adepta operațiilor estetice, singura la care a apelat fiind cea de mărire a bustului. În schimb, cântăreața apelează regulat la tratamente de îngrijire a tenului, la proceduri de curățare, hrănire, hidratare, dar și la tratamentul PRP.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței. Nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim.

Să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți «cade fața». Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, declara Antonia în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Citește și: Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

Tratamentul PRP presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat. Proba este ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei și a trombocitelor de restul elementelor din sânge.

Trombocitele sunt celulele din sânge care ajută la vindecarea țesuturilor. În cazul unei răni, ele sunt cele care ajută la formarea cheagurilor care opresc sângerarea și, apoi, tot ele ajută la restabilirea vascularizației normale și la repararea țesutului. După etapa de recoltare și centrifugare, PRP-ul este injectat în zonele vizate ale corpului.

„Mama mea este cea care m-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu și să folosesc produse de bună calitate”, mai spunea solista cu ceva timp în urmă.

Antonia și Alex Velea (37 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”, scria solista atunci în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter