Olimpia Melinte a născut al doilea copil, o fetiță

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 22 aprilie 2021, 10:42

Olimpia Melinte (33 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară joi, 22 aprilie 2021. Actrița și soțul ei, Constantin Luca, mai au împreună un fiu, Sasha, în vârstă de 6 ani. Olimpia a dat naștere unei fiice.

Olimpia Melinte a născut al doilea copil, o fetiță

Înainte să nască, în mediul online, Olimpia scria: „Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.

De aseară au început contracțiile și în dimineața asta [21 aprilie 2021] m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! ❤️”.

Prima imagine cu Olimpia și cu fiica ei o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiul Olimpiei, nerăbdător să-și cunoască sora

„Sasha a fost foarte nerăbdător de la început. Prima oară când a aflat că sunt însărcinată m-a întrebat ce culoare are. I-am spus: «Mami, uită-te la noi doi. Va fi în această zonă de culoare». Acum nu mă mai întreabă asta. A înțeles cum stă treaba cu culoare.

În fiecare zi, când se întoarce de la școală, întreabă: «Mami, n-a venit? Nu s-a născut încă?». Este foarte, foarte nerăbdător. Am vrut să organizăm camera, să punem pătuțul, dar ne-am dat seama că vor fi stricate până se va naște ea pentru că el deja a început să se urce în pătuțul ei, să încerce să sară, să facă tot felul de chestii.

Mai așteptăm până atunci. Ca să aibă și copilul acesta lucruri frumoase și noi. Nu este atât de simplu la al doilea copil. Sasha e foarte nerăbdător și noi doi ne doream tare mult o fetiță”, a mărturisit Olimpia.

Citește și:

Claudia Neghină a devenit mamă! Prima imagine cu modelul și cu fiica ei

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Când vor publica Smiley și Gina Pistol imagini cu chipul fiicei lor

„Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, «băiat sau fată?». Dar adevărul e că visam la o fetiță! Și acum, știind că inima ei bate odată cu a mea, îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence! ❤️”, a scris actrița în noiembrie 2020, în mediul online.

Soacra actriței o va ajuta după naștere, locuind în București, iar mama ei va veni de asemenea, atunci când va putea, în vizite mai scurte, din Iași. „Avem două bunici de încredere”, a completat Olimpia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter