Octavia Geamanu a fost cerută în căsătorie prin poștă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 25 aprilie 2018, 12:13
Octavia Geamănu a trecut printr-o experiență inedită. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de Weekend de la Antena 1 a fost cerută în căsătorie... prin poștă.

Octavia Geamănu este căsătorită cu liderul trupei Direcția 5, Marian Ionescu, de 3 ani și au împreună un băiețel, pe nume Andrei, în vârstă de 1 an. Însă, înainte de a face marele pas, Octavia a fost curtată de mai mulți bărbați, unul dintre aceștia evidențiindu-se prin insistența și metoda folosită pentru a ajunge la inima prezentatoarei. Este vorba despre un deținut care, orbit de farmecul prezentatoarei TV, i-a trimis în repetate rânduri scrisori în care-și exprima sentimentele și admirația pentru aceasta, ba chiar a recurs și la un gest memorabil.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu

Deținutul, condamnat la ani grei de pușcărie, i-a pus într-un plic o verighetă: “Am primit multe mesaje de la pușcăriași, ba chiar și o verighetă! De fiecare dată, mi se făceau tot felul de declarații, iar cele mai frecvente erau niște comparații cu flori! Ceva de vis… Erau scrisori interminabile, le citeam cu colegii mei în redacție! Recunosc, însă, că aceea cu verigheta a fost “freaky”! În primul rând era ciudată pentru că venise din partea unui bărbat care era după gratii! Cred că era și o iconiță în acea scrisoare! Mă cerea în căsătorie și nu o dată, ci a doua oară, a treia oară! Era foarte insistent! Dar asta e, ce să facem, când apari la televizor, îți asumi și astfel de situații” – a povestit Octavia Geamănu pentru Wowbizz.

Citește și – Detalii din culise. Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu

Citește și – Ce spune Călin Geambașu despre posibilitatea ca Mălina Olinescu să-i fi fost soră

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter