Oana Zăvoranu şochează din nou: A făcut striptease în direct!

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:32

Oana Zăvoranu a vrut să vadă câte voturi ar primi dacă ar candida pentru postul de asistentă la „Un show păcătos”. Uite cât de sexy a fost!
Invitată aseară la „Un show păcătos”, Oana Zăvoranu a decis să testeze fidelitatea fanilor ei şi să vadă câte voturi ar primi dacă ar candida la postul de asistentă a lui Dan Capatos.
Aşa că s-a asezat pe scaunul ocupat până de curând de Daniela Crudu şi şi-a început „campania electorală”. Primul ei atu a fost ţinuta super sexy, formată din pantaloni de piele şi un corset care nu a reuşit să ascundă prea multe. Apoi a încercat să facă lucrurile pe care le făcea Cruduţa în emisiune. Pentru început s-a dat cu tiroliana în aplauzele publicului şi hohotele de râs ale prezentatorilor.
Cine e de vină pentru „sinuciderea” Oanei Zăvoranu
oana zavoranu
Şi cum Cruduţa avea şi momente de dans sexy la „Un show păcătos”, Oana Zăvoranu a vrut să arate că e mai bună decât ea, dar nu s-a mulţumit la dans ci a mers mai departe. Sub ochii miraţi ai publicului, Oana şi-a dat corsteul jos, arătând aproape tot ce i-au dăruit Mama Natură şi chirurgul estetician.
Poze: Cum a petrecut Oana Zăvoranu de Revelion
oana zavoranu
După emisiune, Oana a scris pe Facebook:
Vă mulţumesc mult pentru toate aprecierile din această seară! Ştiam că mă iubiţi iar în această seară mi-aţi mai demonstrat-o încă o dată dacă mai era nevoie.

Nu mi-a trecut nici o secundă prin minte să particip vreodată la un astfel de post de asistentă. A fost doar o surpriză haioasă pe care am acceptat să o facem fanilor, atât eu cât şi Capatos. Nu cred că cineva se putea gândi vreo secundă la această posibilitate… ever… are cine să fie pe acest post!
oana zavoranu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter