Oana Zăvoranu și Dorian Popa, împreună? Ce spun apropiații despre cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 decembrie 2019, 15:24
Oana Zăvoranu și Dorian Popa joacă împreună în serialul Sacrificiul de la Antena 1 și se pare că, în timpul filmărilor, între cei doi s-a legat o relație deosebită, chiar prea apropiată decât ar fi fost nevoie.

Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-au apropiat foarte mult în ultimele luni, mai ales că pe platourile de filmare cei doi au multe scene în care joacă împreună. Astfel, surse din anturajul celor doi, care fac parte din echipa de filmare Antena 1, au susținut că între cei doi este, fără îndoială, ceva mai mult. Cu toate că Oana Zăvoranu l-a criticat pe Dorian Popa în trecut pentru că și-a albit dinții prea mult în comparație cu tenul său, iată că după ce s-au cunoscut personal, cei doi s-au plăcut… chiar prea mult.

În plus, pe conturile de socializare ale Oanei Zăvoranu pozele cu Dorian Popa abundă și mai mult de atât, pozele cu soțul său, Alex Ashraf, au dispărut și cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram. Ne amintim că și Alex Ashraf a fost surprins în tanderețuri cu o brunetă și cu atât mai mult putem da crezare zvonurilor conform cărora între Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-ar fi înfiripat o relație: „Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, – a declarat o sursă din anturajul lui Dorian Popa pentru cancan.ro.

„Da, este o chimie extraordinară între ei doi. Dorian a fost frapat în momentul când a cunoscut-o personal pe Oana, pentru că a descoperit ce frumoasă, ce de gașcă și ce finuță este ea de fapt! S-a îndrăgostit… De aceea, în ultima vreme nu mai postează nimic cu iubita lui, și nu se mai afișează cu ea.

Unii spun că el și iubita lui ar fi în certuri, dar el încă nu le-a spus nici măcar apropaților dacă sunt doar scandaluri inerente oricărei relații sau pe bune s-a despărțit de ea, ca să fie lângă Oana”, – a dezvăluit o sursă din echipa serialului „Sacrificiul” pentru cancan.ro.

Vezi mai multe imagini cu Oana Zăvoranu și Dorian Popa în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter