Oana Zăvoranu, printre cele mai frumoase femei din lume. Uite ce spune!

De Unica.ro, pe

Un site american pentru bărbaţi a publicat un top al tărilor cu cel emai frumoase femei. Printre ele se află şi România, iar una din frumuseţile menţionate este Oana Zăvoranu.
România ocupă locul 23 în topul ţărilor cu cele mai frumoase femei realizat de site-ul pentru bărbaţi guyism.com. Se pare că redactorilor le-au atras atenţia dive cunoscute la nivel mondial, precum Catrinel Menghia sau Mădălina Ghenea.
Însă ei au menţionat şi alte românce: Gina Pistol, Monica Bârlădeanu sau Oana Zăvoranu. Vestea că este printre cele mai frumoase femei din lume i-a înseninat ziua Oanei Zăvoranu care şi-a exprimat bucuria pe pagina de Facebook.
De multe ori lucrurile gentile şi aprecierile adevărate vin din locuri total neaşteptate, pentru că la noi am fost luata multa vreme la misto ca am buzele carnoase, ca sunt operata toata… că sunt slăbănoagă… şi alte apelative total nepotrivite pentru o persoană ca mine„, a scris Oana Zăvoranu pe reţeaua de socializare.
Saturnia: Oana Zăvoranu, lupul şi năravul. Află motivul schimbărilor de look ale vedetei
Aştia suntem noi românii, aruncăm cu pietre în oricine şi din orice pentru că e mai simplu să împroşti cu noroi decât să spui ceva drăguţ. Dar nu e nimic, veştile bune vin din America şi asta este foarte bine„, a completat vedeta.
Ea a mai anunţat că în curând va începe şcoala de şoferi pentru că vrea să meargă pe „motor”, iar primele lecţii vor putea fi văzute la o emisiune tabloid de la Kanal D.

oana zavoranu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter