Oana și Viorel Lis, internați din cauza bolii COVID-19

De Unica.ro, pe

Oana și Viorel Lis au făcut COVID-19, iar acum sunt internați la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

Oana și Viorel Lis (77 de ani) au început să manifeste simptome specifice bolii COVID-19 la finalul săptămânii trecute. Pentru că se simțea tot mai rău, în ciuda faptului că avea toate cele trei doze de vaccin, fostul edil al Capitalei a fost internat vineri seara.

Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis… să fie sănătos. Avem amândoi covid. Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare! a scris și Oana Lis pe rețelele de socializare în data de 13 noiembrie.

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, cum ar fi cele cu tensiunea sau cu circulatia sângelui, dar și diabet.

Citește și: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Oana Lis, internată și ea alături de Viorel Vis la Matei Balș

Și starea de sănătate a Oanei Lis a început să se înrăutățească, motiv pentru care medicii au decis să o interneze. Aceasta s-ar afla în același salon cu soțul ei. Jurnalista Mara Bănică, prietenă a cuplului, a dat mai multe informații despre cei doi.

Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață (n.r – duminică, 14 noiembrie), ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină.

Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!, a dezvăluit Mara Bănică pentru Click.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter