Oana Sârbu, despre relaţia cu Robert Turcescu: „«Uneori, mă gândesc că ne vom despărţi!”

De Unica.ro, pe

Adulată de mii de tineri, după ce, în 1987, a interpretat, cu sensibilitate, rolul Danei, din celebra peliculă “Liceenii”, solista Oana Sârbu (44 de ani) este, de fel, o fire introvertită.
Într-un interviu acordat reporterilor ziarului Libertatea, ea povesteşte despre actualul iubit, Robert Turcescu (37 de ani), despre fostul ei soţ, compozitorul Virgil Popescu, care continuă să o viziteze şi acum, dar şi despre Ştefan Bănică jr, cu care s-a sărutat la filmări.

“M-am măritat tânără, la 21 de ani. Pe Virgil Popescu l-am cunoscut la Teatrul Constantin Tănase, unde eu eram solistă, iar el era basist şi şef de orchestră. M-au atras personalitatea lui şi pasiunea pentru muzică, infinită. Comunicam mult, pe teme muzicale. Nu-mi aduc aminte cum m-a cerut de soţie, cred că fost ceva firesc. Când am divorţat constatasem deja că, uneori, oamenii nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, în sensul ăsta”,
şi-a început ea povestea vieţii amoroase.

Păstrează legătura cu fostul ei soţ, Virgil

Deşi multora nu li s-ar părea firesc, Oana păstrează şi acum o relaţie de prietenie cu fostul ei soţ: “Eu şi Virgil avem un limbaj comun profund artistic, este alături de mine şi muzical, dar şi personal. Vine în vizită, îi face fotografii lui Alex Stelian, fiul meu (n.r. – pe care l-a înfiat în 2009), e prieten şi cu Robert, este un om bun, nu ştiu cum ar fi dacă nu l-aş avea prin preajmă. Şi colaborăm de 27 de ani!”, ne-a mai spus Oana.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter