Oana Roman vrea să se mute din țară

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 15:41

Oana Roman (45 de ani) a declarat în mediul online că își dorește ca, anul acesta, să se mute din țară. Oana și soțul ei, Marius Elisei (35 de ani), formează un cuplu din ianuarie 2013. Perechea s-a împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar. Împreună au o fiică, Isabela Maria (7 ani).

Oana Roman vrea să se mute din țară

În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, Oana Roman a declarat în mediul online: „Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic, să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați și liniștiți”, a mai spus.

În aceeași zi, în mediul online, Oana a postat o imagine cu fiica ei și cu patrupedul familiei. „Azi am ales să pun poza asta. Cred, sincer, că doar copiii și iubirea lor ne mai pot salva. Iar iubirea dintre un copil și un animal cred că este absolutul iubirii 🙏”, a scris în dreptul fotografiei.

„Doamne… eu nu am cuvinte. Bebeluși prematuri mutați într-un adăpost antiaerian… cu improvizații de ATI. Aș vrea să-mi spună dementele care spun că războiul ăsta e vrăjeală, dacă ar fi să fie copiii lor acolo… cam cum ar fi”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Un cuplu ucrainean s-a căsătorit în zgomotul sirenelor de raid aerian din Kiev

BREAKING NEWS. Klaus Iohannis: „România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina, subliniez foarte clar”

Cât va mai dura invazia Rusiei asupra Ucrainei. Un al doilea val de rachete a lovit Kiev

„Astăzi este o zi tristă. O zi în care trăim un război într-o țară vecină, atacată militar, unde sunt deja victime civile. Este începutul unei perioade foarte grele pentru omenire, nu numai pentru zona în care trăim. Repercusiunile vor fi pe termen lung și vrem, nu vrem, ne vor afecta pe toți. Este un moment pe care nu credeam că-l voi trăi. Am citit azi o frază care mi-a plăcut: «Puterea iubirii să învingă iubirea de putere!». Doamne-ajută! 🙏”, a mai scris prezentatoarea TV în online, în ziua în care Rusia a atacat Ucraina.

În dimineața zilei de 24 februarie 2022, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat invadarea Ucrainei pe trei fronturi. Liderul de la Kremlin a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei, cu scopul, spune el, „protejării populației din regiunea Donbas, care a fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani” și „care a cerut ajutorul Rusiei”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter