Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

De Unica.ro, pe

Oana Roman (45 de ani) își dorește să părăsească definitiv România. Fiica lui Petre Roman a mărturisit într-un Instastory că tot ceea ce o mai ține legată de țara natală este mama ei, Mioara Roman. În plus, Oana s-a declarat sătulă de „ignoranța și veninul” din această țară.

„M-a întrebat cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”,a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman, probleme serioase de sănătate

De la sfârșitul anului 2020, starea de sănătate a Mioarei Roman a început să se înrăutățească. Mioara Roman se luptă cu o formă agresivă de Parkinson. În plus, în ultimele luni a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru câtvea afecțiuni mai vechi, printre care se numără o operație de colecist și una de înlăturare a unui lipom care se infectase puternic. Mama Oanei Roman a trecut cu bine peste aceste operații, însă acum are nevoie de ajutor constant pentru a se îmbrăca și deplasa pentru că, din păcate, din cauza bolii, Mioara Roman nu-și poate folosi o mână.

Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pas important în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună în București

Citeşte şi: Iulia Albu se pregătește să se mărite: „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu!”

Citeşte şi: Alex Velea, atac nou la adresa lui Cătălin Măruță: „Te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate”

Citeşte şi: Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

În primăvară, Oana Roman și-a internat mama la un complex medical de lux pentru ca specialiștii în sănătate să o poată îngriji așa cum trebuie. Din acest motiv, Oana a fost acuzată de internauți că și-a dus mama într-un azil.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a explicat atunci Oana Roman.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter