Oana Roman a vorbit sincer despre căsnicia ei. Care a fost singura problemă din relația cu Marius

De Unica.ro, pe
De multe ori s-a spus că Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragul divorțului. Oana nu a negat că au existat probleme, iar acum a povestit care au fost ele și cum au fost depășite. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Roman a mers însoțită de life coach-ul ei, Cerasela, femeia care a ajutat-o să vadă altfel viața.

,,Acum un an Cerasela mi-a propus să mă ajute. Şi m-am dus o dată şi încă o dată şi mi-a plăcut. Mi-am dat seama după patruzeci de ani că tot ce gândeam era greşit. Cu ajutorul ei am reuşit să gândesc pozitiv, am înţeles ce am de făcut. Credeam că nu merit, sau nu este dat ca să nu fac anumite lucruri. Nu te opreşte nimeni să îţi imaginezi, sunt un om care a înţeles şi şi-a asumat”, a declarat Oana, citată de cancan.ro.

Când a venit vorba despre problemele din căsnicia ei cu Marius Elisei, Oana a răspuns sincer: ”Singura problemă în căsnicia noastră era că Marius nu lucra şi aşa se crea tensiune. Acum lucrează la o prietenă comună, este manager la fabrica de pantofi.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter