Oana Roman susține că Marius Elisei o curtează din nou: „E romantic. Îmi cumpără flori”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 17:02
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie a acestui an, dar au decis să rămână în relații bune, de dragul fiicei lor, Isabela. Recent, vedeta a mărturisit că fostul soț o curtează din nou. 

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. La scurtă vreme, cei doi au transmis printr-un mesaj video că divorțul a fost unul amiabil și că vor rămâne apropiați, de dragul fiicei lor, Isabela. De asemenea, au și o afacere pe care o conduc împreună.

Chiar dacă au trecut printr-o perioadă dificilă, aceștia au reușit să se înțeleagă și să-și crească fetița în armonie. Oana și Marius se întâlnesc des, au fost și în vacanțe împreună cu Isabela, au petrecut Paștele împreună, iar recent s-au relaxat pentru câteva zile în Poiana Brașov, potrivit Libertatea.

„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo…”, a spus Oana Roman în cadrul unui emisiuni TV.

„Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou”, a mai spus ea.

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Oana Roman susține că Marius Elisei o curtează din nou: „E romantic. Îmi cumpără flori”

Chiar dacă fostul soț dă semne că și-ar dori să o recucerească, Oana Roman a mărturisit că se gândește bine înainte de a lua o decizie.

„Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a declarat vedeta.

Oana Roman s-a arătat totuși impresionată de gesturile romantice făcute de Marius Elisei: „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică (…)”,a dezvăluit fiica lui Petre Roman.

Și în weekend-ul ce tocmai a trecut, cei trei au mers într-o scurtă vacanță la Pitești.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter