Mesajul înduioşător al Oanei Roman după ce soţul ei a plecat de acasă

De Geo Berciu, pe

Nimeni nu a dat şanse prea mari relaţiei dintre Oana Roman şi Marius Elisei, însă cei doi au demonstrat că sunt un cuplu unit nu numai în clipele frumoase, ci şi atunci când greutăţile i-au încercat.

Printr-un astfel de moment dificil trece caum familia Oanei Roman, ale cărui posibilităţi financiare s-au redus considerabil. Şi dacă până acum Marius Elisei era acuzat de către unii cârcotaşi că profită de celebritatea Oanei Roman, acum, în situaţie de criză, el a acţionat ca un adevărat bărbat, cap de familie: a plecat în străinătate pentru un loc de muncă.
Mesajul înduioşător al Oanei Roman după ce soţul ei a plecat de acasă
„Multumesc mult tuturor celor care mi-au transmis mesaje de incurajare, mai ales cei care trec prin aceeasi situatie avand un membru al familiei plecat sa munceasca in strainatate. Multi s-au grabit sa-si frece mainile de bucurie (…) ca urmeaza divort si ca Marius m-a parasit. Ei bine, spre nefericirea, lor nu e asa. Sotul meu a facut cel mai fumos gest de iubire, a ales sa plece singur departe de familie pentru a ne fi noua mai bine. Ne iubim mai mult ca oricand si suntem de fapt mai uniti ca oricand”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.
Mesajul înduioşător al Oanei Roman după ce soţul ei a plecat de acasă
De altfel, fosta prezentatoare tv a recunoscut şi în cadrul unui interviu pentru Kanal D că decizia plecării lui Marius Elisei a fost luată din pricina problemelor financiare: „Nu a fost o decizie spontană, a fost gândită mult timp. Am luat această decizie împreună. Am plâns când a plecat. În prima noapte am dormit cu Isabela. Dormeam mereu sub acelaşi acoperiş. Nu e sfârşitul lumii, e cea mai bună decizie pe care o puteam lua”, a declarat Oana, care îşi aşteaptă soţul înapoi de Crăciun.
(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter