Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai reînnoiesc jurămintele. Care este motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 10:19

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021 și s-au împăcat trei luni mai târziu. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius sunt împreună din anul 2013.

Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai reînnoiesc jurămintele. Care este motivul

În iulie 2021, Oana și Marius spuneau că își doresc să-și reînnoiască jurămintele. „Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius”, spunea Oana atunci.

„Am mai făcut o petrecere așa acum 5 ani, când ne-am reînnoit jurămintele. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

În cele din urmă, perechea s-a răzgândit. „Nu mai facem nimic. Nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata. Dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata terasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Fiica perechii este foarte bucuroasă că părinții ei s-au împăcat. „Faptul că suntem iar noi doi cu ea, în permanență, pentru ea e o stabilitate, care i-a lipsit. E fericită că e cu noi doi”, a mai spus Oana la Antena Stars. Despre împăcare, Oana mai spunea în vară: „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ceea ce am simțit amândoi, pentru binele și împlinirea noastră ca familie”. 

„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (…) Oana s-a lăsat greu recucerită. (…) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a mai spus Marius Elisei la vremea aceea, la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter