Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de la nuntă: „La mulți ani, iubirea mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 10:04
Chiar dacă au divorțat la începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit împlinirea a șapte ani de la nunta lor. Cei doi au postat pe rețelele de socializare mesaje emoționante, care arată că deși nu mai formează un cuplu, continuă să se iubească. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit civil în ianuarie 2014, iar câteva luni mai târziu, în data de 15 iunie, au făcut cununia religioasă, împreună cu botezul fiicei lor, Isabela. În 15 februarie 2021, cei doi au pus punct căsniciei lor, la notar. Vestea că au divorțat a fost dată printr-un video comun, în care spuneau că au rămas în relații bune și vor să-și crească împreună fiica.

La distanță de câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei par foarte aproape de împăcare. Vedeta a susținut că fostul său soț o curtează din nou, iar el a declarat că încă o iubește. Mai mult, cei doi au sărbătorit la restaurant împlinirea a șapte ani de la căsătorie. Și mesajele pe care le-au transmis pe rețelele de socializare au fost unele emoționante.

„La mulți ani… iubirea mea. La mulți ani, nouă…”, a fost mesajul lui Marius Elisei, însoțit de câteva inimioare.

„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură!

Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram, alături de fotografii de la nuntă.

Marius Elisei încă o iubește pe Oana Roman: „La două, trei zile, îi ofer flori”

„La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să… mă rog… E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani”, a mărturisit Marius în exclusivitate pentru Antena Stars.

Întrebat dacă relația lor este mai frumoasă după despărțire, Marius a continuat: „Pot să spun că da. Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu, pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți”, a completat.

Întrebat dacă își dorește ca familia lor să fie din nou unită, Marius a adăugat: „Da, eu îmi doresc din toată inima. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea”.

Citește și: Un bărbat transgender a născut două fetițe. El și-a ascuns sarcina spunând că are burtă de la bere

Speak și Ștefania au implinit patru ani de relație: „Nu ne așteptam să ajungem până aici”

Cine va prezenta Vorbește lumea după plecarea Lorei

Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: Voi face o grevă și scandal peste tot!

Oana Roman susține că Marius Elisei o curtează din nou: „Da, e galant, e romantic”

Chiar dacă fostul soț dă semne că și-ar dori să o recucerească, Oana Roman a mărturisit că se gândește bine înainte de a lua o decizie. „Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a declarat vedeta.

Oana Roman s-a arătat totuși impresionată de gesturile romantice făcute de Marius Elisei: „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică (…)”, a dezvăluit recent fiica lui Petre Roman.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter