Oana Roman, reacție dură după ce a fost acuzată că lucrează ilegal

De Unica.ro, pe

După ce o tânără i-a trimis un mesaj în care insinua că ar lucra ilegal, Oana Roman a ținut să lămurească modul în care își gestionează afacerea.

Oana Roman le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că a primit un mesaj de la o tânără care a acuzat-o că nu lucrează legal. Vizibil deranjată, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze cum își gestionează site-ul cu articole vestimentare pe care îl deține alături de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman, reacție dură după ce a fost acuzată că lucrează ilegal

Apropo de site, m-am amuzat foarte tare că o domnișoară foarte frustrată mi-a scris aseară: Ce te tot lauzi atât cu site-ul ăsta al tău, că nu trăiești din el și mori de foame. Mai bine publică încasările și cifra de afaceri dacă ești șmecheră.

Nu cred că trebuie să dau explicații nimănui, pentru că ce crezi?! Eu lucrez legal. Absolut tot ce trimit este cu factură. Plătesc taxe și impozite la greu. Mi se pare absolut îngrozitor că unii oameni sunt atât de nefericiți. E groaznic! a transmis Oana Roman pe Insta Story.

Citește și: Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

Laura Giurcanu și iubitul ei, Cezar Bitlan, s-au despărțit după 2 ani și jumătate de relație

Viorica de la Clejani, puternic afectată de COVID-19. Solista a stat 10 zile în spital

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Vedeta susține că și atunci când vine vorba de contractele de publicitate lucrează legal.

Inclusiv pentru contractele de promovare pe Instagram și Facebook, eu lucrez numai cu contract și pentru tot ce lucrez emit factură sau fac contract de drepturi de autor pentru care îmi plătesc taxe și impozite. Nu accept să lucrez cu nimeni fără contract. Așa este normal într-o societate civilizată, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter