Oana Roman, probleme de sănătate: „Mă simt foarte rău. Mi-am făcut un test rapid”

De Unica.ro, pe

Oana Roman are din nou probleme de sănătate. Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că brusc a simțit o stare de rău și și-a făcut un test rapid să vadă dacă are COVID-19.

Oana Roman și-a oferit sprijinul refugiaților ucraineni care au fugit din calea războiului. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că a terminat de făcut cumpărăturile pentru a fi trimise către oamenii ce se află în taberele instalate în zona graniței, deși brusc a început să se simtă foarte rău.

Citește și: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Vladimir Putin, decret pentru toată Rusia din 2 martie 2022. Ce nu mai au voie rușii să facă

Ce spune un expert care l-a studiat decenii pe Putin: „Cel mai probabil va apela la metode și mai violente”

Ce spunea Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, imediat după ce fusese ales Președintele Ucrainei

Oana Roman, probleme de sănătate: „Mă simt foarte rău. Mi-am făcut un test rapid”

Am terminat de făcut toate cumpărăturile pentru că așa trebuia să fac. Deși mă simt foarte rău. Marius le va duce la centrul de colectare. Eu am venit acasă pentru că în mod brusc și agresiv, de vreo două ore, am o stare de simt că m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău, a spus Oana Roman ieri.

Vedeta a suspectat că simptomele pe care le are ar putea fi din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 și și-a făcut un test rapid.

Am o stare generală foarte proastă, mă doare capul. Am făcut un test rapid antigen pentru COVID-19, a ieșit negativ. Mai aștept până mâine și dacă nu se ameliorează treaba, o să trebuiască să-mi fac și un test PCR, a mai spus ea.

În această dimineață, Oana Roman a transmis noi informații despre starea ei.

Nu mă simt extraordinar, dar nici mai rău ca ieri. Mulțumesc pentru toate mesajele de sănătate. Mă odihnesc și iau tratament! Aștept să fac și un test PCR. Deocamdată testele rapide sunt negative, a scris aceasta.

Oana Roman vrea să se mute din țară

În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, Oana Roman a declarat în mediul online: „Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic, să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați și liniștiți”, a mai spus.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter