Oana Roman, primele declarații după împăcarea cu Marius Elisei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 17:24
Oana Roman anunța în urmă cu aproximativ o lună că se desparte de Marius Elisei, soțul său cu care are o fetiță, pe nume Izabela, însă între timp cei doi au căzut la pace și au petrecut sărbătorile împreună, iar acest fapt se pare că i-a apropiat din nou.

Oana Roman și Marius Elisei anunțau că se despart după 7 ani de relație, însă perioada în care au stat separați i-a ajutat să-și reevalueze sentimentele și să prețuiască mai mult faptul că sunt o familie frumoasă și au fost alături unul de altul în cele mai grele momente. Astfel, cei doi și-au mai dat o șansă, iar Oana Roman a făcut primele declarații despre împăcarea lor: ”Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem.

Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare”, – a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

Vezi imagini cu Oana Roman și Marius Elisei în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter