Oana Roman, primele declarații despre starea mamei ei, Mioara Roman: „Au chemat salvarea”

De Unica.ro, pe

Oana Roman a dezvăluit în mediul online că mama sa, Mioara Roman, a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, însă vedeta nu a făcut declarații până acum pentru că nu a vrut să-i strice fiicei ei ultimele zile de vacanță și nici aniversarea zilei de naștere.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor că trece printr-o perioadă dificilă pentru că Mioara Roman, se află internată în spital. Vedeta se afla în vacanță în Egipt, alături de soțul ei, Marius Elisei, și fetița lor, Isabela, când a aflat că mama ei nu s-a simțit bine și a fost supusă mai multor investigații medicale.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Oana Roman, primele declarații despre starea mamei ei, Mioara Roman: „Au chemat salvarea”

Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă ce se înâmplă cu ea! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației.

Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat. Ei până să mă sune chemaseră deja Salvarea, îi luaseră glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă.

Au decis să o interneze ca să-i facă mai multe investigații pentru că nu știau care este cauza stării pe care o avea.

Oana Roman a mai spus că nu are voie să o viziteze pe mama sa la spital din cauza regulilor COVID-19, însă sora ei, Catinca, ține în permanență legătura cu medicii.

Se pare că are o afecțiune la rinichi și urmează tratament cu antibiotic. Mai așteptăm și alte rezultate. Nu pot să o văd, pot doar să vorbesc cu ea la telefon. Evident că nu-i place că e la spital și tot îmi spune că vrea să plece de acolo, dar nu avem ce face, tratamentul trebuie urmat, a dezvăluit Oana Roman pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter