Oana Roman: „Oamenii foarte bogaţi nu sunt fericiţi”

De Adina Radu, pe

Oana Roman împărtăşeşte cu fanii de pe Facebook nu doar poze, cum fac alte vedete, ci experienţe de viaţă şi opinii. În cel mai recent post a vorbit despre importanţa pe care o au banii în viaţa ei.
„Zilele astea mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că nu mi-am dorit niciodată să am bani mulţi, să fac averi şi să cheltui nemăsurat”, a scris Oana Roman pe Facebook. Ea şi-a dat seama destul de devreme că banii nu sunt un scop în viaţă şi că de multe ori oamenii foarte bogaţi nu sunt oameni fericiţi.
Oana Roman, cu nepoata pe covorul roşu. Ce frumoasă e fata Catincăi!
De ce crede asta? „În era modernă, banii foarte mulţi de cele mai multe ori nu sunt făcuţi prin căi 100% cinstite.” Oana consideră însă că cei care au făcut bani pe căi ilegale au recurs la „compromisuri care îi bântuie şi îi ajung din urmă”.

„În România mulţi din cei care au bani mulţi se cred invincibili, se cred Dumnezei şi nu le trece prin cap că într-o zi vor da socoteală.” Nu ştim dacă vedeta se referă la cineva anume, dar trebuie să recunoaştem că are dreptate.
Poze: Uite cum s-a îmbrăcat Oana Roman pe covorul roşu. Îţi place rochia?

„Cum spune mama mea deşteaptă, noi nu suntem săraci doar avem mai puţini bani, dar avem o bogăţie sufletească pe care sigur nu o vom pierde şi nici nu va putea să ne-o ia nimeni vreodată”, mai spune Oana Roman.
Tu ce părere ai despre cuvintele ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter