Oana Roman, în toiul pregătirilor de nuntă. A ales două rochii pentru eveniment

De Geo Berciu, pe

Oana Roman a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pregătirile pentru nuntă şi botez, evenimente care sunt programate să aibă loc pe 15 iunie.

„Am intrat pe linie dreaptă şi sunt extrem de perfecţionistă. Mă ajută naşa fetiţei, Marius, Catinca şi două prietene care au firme. O prietenă mi-a făcut invitaţiile, care sunt absolut spectaculoase. Decoraţiile sunt superbe. Pentru rochie am ales un model mai clasic. Marius ştie cum o să arate rochia. Săptămâna asta voi merge la o primă probă. Voi avea două rochii, pentru că voi avea una pentru botezul fiicei mele şi una pentru cununia religioasă”, a declarat Oana Roman la Prima TV.
Oana Roman, în toiul pregătirilor de nuntă. A ales două rochii pentru eveniment

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătăţii, fosta prezentatoare tv a beneficiat de sprijinul soţului ei, Marius Elisei, al familiei şi al prietenilor, iar acum se mobilizează pentru a pune la punct ultimele detalii. „Azi am fost la târgul de nunţi şi am ales verighetele! Prietena mea Diana Bişinicu ne-a sfătuit şi ne-a propus un model foarte frumos! Mi-am cumpărat şi voalul şi accesoriul pentru coafură! Încet-încet bifăm cam tot!”, a dezvăluit ea zilele trecute prietenilor de pe Facebook.
Oana Roman, în toiul pregătirilor de nuntă. A ales două rochii pentru eveniment

Nunta şi botezul vor avea loc la Palatul Ştirbei, unde sunt aşteptaţi câteva sute de invitaţi, ce se vor distra pe muzica lui Pepe, a Elenei Gheorghe, a lui Dragpş Chircu şi a Corneliei Catanga însoţită de taraf. „Pentru mine cel mai important este ca prietenii pe care i-am invitat şi oamenii pe care i-am chemat să fie alături de noi, vor fi acolo. Am nevoie ca lumea să fie lângă mine, având în vedere situaţia prin care am trecut”, a mai spus Oana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter