Oana Roman critică dur mesajele din mediul online despre războiul dintre Rusia și Ucraina: „Este ceva care trebuie condamnat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 13:20

Oana Roman a vorbit pe rețelele de socializare despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Vedeta a criticat dur mesajele de susținere pentru inițiativa președintelui Vladimir Putin.

Rusia a început încă din zorii zilei să invadeze Ucraina, iar asta a produs îngrijorare și în rândul vedetelor. Pe contul său de Instagram, Oana Roman le-a vorbit fanilor săi despre războiul care se petrece pe teritoriul unei țări vecine cu România.

Ne-am culcat în relativă pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație a trăit în 2 ani o pandemie și începutul unui război. Acest lucru s-a mai întâmplat acum 100 de ani, când a fost Primul Război Mondial, care s-a sfârșit în 1918, când a și început pandemia gripei spaniole.

De data asta, după 100 de ani, am trăit întât o pandemie și acum trăim un război care nu va fi un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță, o țară vecină a României. Noi avem graniță cu Ucraina în nord-estul României, a spus Oana Roman.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Oana Roman critică mesajele internauților despre război

Oana Roman a mai spus că au apărut în mediul online români care susțin războiul, lucru care i se pare deosebit de periculos.

Am făcut câteva story-uri mai devreme despre faptul că, din păcate, a început un război armat în Ucraina, și am fost atenționată că sunt oameni în România care salută războiul ăsta. Care explică cumva că Putin (n.r. – Vladimir Putin, președintele Rusiei), este un șmecher minunat, iar o mizerie.

Și mai grav este că la aceste postări râd și dau like persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap, care se presupune că au reușit să facă ceva în viață. Mi se pare absolut periculos ce se întâmplă. Pentru că nu poți saluta un război, de orice fel ar fi acela, și nu poți admira un dictator criminal, scăpat de sub control, a mai transmis Oana Roman.

Vedeta este de părere că astfel de mesaje instigatoare nu ar trebui să apară.

Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul unor oameni care sunt, de fapt, atât de periculoși, eu aș institui cenzura. Mi se pare că oamenii ăștia nu au dreptul să instige în felul ăsta. Un război împotriva unei țări independente și pașnice este un act criminal care nu are cum să fie salutat de nimeni.

Mai spun doar atât: un război armat înseamnă victime civile. Înseamnă copii, femei, bătrâni, oameni nevinovați care mor. Degeaba. Este un lucru pe care nu ai cum să-l saluți. Este ceva care trebuie condamnat.

Un război de felul ăsta nu ar trebui să existe, mai ales în epoca noastră. Distrugi destine, familii, generații întregi care vor suferi. Ce se întâmplă acum nu este deloc bine. Dacă unii spun altceva, au probleme mari de ordin psihic, a încheiat vedeta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter