Oana Roman, cu mama din nou la spital: „Am iar nevoie de gândurile voastre bune”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 septembrie 2022, 11:35

Mama Oanei Roman (46 de ani), Mioara (82 de ani), a fost din nou internată în spital, la nici o lună de la ultima externare. În mediul online, Oana a oferit noi informații despre starea ei de sănătate.

Oana Roman, cu mama din nou la spital: „Am iar nevoie de gândurile voastre bune”

„Am iar nevoie de gândurile voastre bune pentru mama. Am stat lângă ea și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune! După o zi și o noapte în care am dormit trei ore și n-am mâncat nimic 24 de ore… Astăzi sunt iar cu mama, situația este mai stabilă. Suntem cât de cât ok”, a spus Oana în mediul online.

La începutul acestui an, mama prezentatoarei TV a avut COVID-19.

„Nu a avut absolut niciun simptom și nici nu i-am spus, ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. A fost greu, pentru că nu am putut să merg la ea”, declara Oana la vremea aceea.

Mioara Roman suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină, un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat începând din anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Între anii 1974 și 2005, Mioara a format un cuplu cu tatăl Oanei, Petre Roman (76 de ani). Din 2005, politicianul formează un cuplu cu solista Silvia Chifiriuc (49 de ani), alături de care are un fiu, Petrus (12 ani). La rândul ei, Mioara mai are o fiică, pe designerul Catinca Roman (55 de ani), din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (90 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter