Oana Roman: „Sunt mai rău ca o piţipoancă”. Vezi de ce a spus asta!

De Unica.ro, pe

“Sunt praf, mai rău ca o pitipoancă!”, a declarat Oana Roman la emisiunea „Serviţi, vă rog!”. Vezi ce a făcut-o să spună asta şi cum s-a descurcat cu sarcinile impuse de Nea Marin!

Oana Roman se numără printre vedetele care participă a ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii „Serviţi, vă rog!”. Ea a fost nevoită să facă curat la animale, să servească la bar şi chiar să înfrunte fobia ei, reptilele.
Chiar şi aşa, vedeta nu a renunţat la ţinutele ei stilate şi nici măcar la geanta foarte scumpă. “Sunt praf, mai rău ca o piţipoancă!”, a spus Oana când şi-a dat seama că hrăneşte animalele de la circ având pe umăr o geantă Chanel.
serviti va rog catinca roman oana roman
Oana a fost însoţită la emisiune de sora ei, Catinca Roman, care a tras doua sperieturi zdravene. Indemnata de catre Nea Marin, acesta si-a bagat mana in gura pelicanului la fel ca toti ceilalti, insa a fost singura care s-a ales cu zgarieturi si rani serioase, avand nevoie de ingrijiri medicale. Mai tarziu, Catincai i s-a urcat inima in gat atunci cand a fost nevoita sa stranga mizeria din cusca focii.
serviti va rog catinca roman nea marin
Monica Anghel a scos caprele la plimbare alaturi de Catinca si s-a descurcat de minune la bar, fiind apreciata de catre patronul terasei pentru implicarea de care a dat dovada. Daca ziua de munca au inceput-o fetele cu spor si sarg, sosirea lui Alex si a lui Gog a dat startul farselor de tot felul. Mentalistul Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon al super-show-ului “Romanii au talent”, i-a vrajit pe turistii de la terasa Crema cu o multime de trucuri, printre care si unul in care transforma o bancnota de un leu intr-una de zece.
serviti va rog catinca roman monica anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter