Oana Roman, în colaps financiar. Vedeta își vinde ceasul primit cadou la absolvirea facultății

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 mai 2020, 11:07
Oana Roman trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar. Vedeta a recunoscut acest lucru în repetate rânduri, dat fiind că se ocupa cu organizarea de evenimente, iar acestea au fost sistate ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Oana Roman a mărturisit că trăiește din economii, însă a încercat să facă rost de bani și din surse externe. Astfel, fiica fostului premier al României, Petre Roman, și-a scos la vânzare diverse obiecte din garderoba personală și le-a expus pe diferite site-uri. De curând, Oana Roman a încercat să-și vândă un ceas de firmă pe care l-a primit cadou la absolvirea facultății și pe care cere suma de 1500 de euro:

„M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect. Ceas Must de Cartier. L-am primit acum peste 20 de ani când am terminat facultatea. L-am purtat puțin pentru că în general port ceas mare și seara nu port deloc. Nu mai am cutia lui, doar săculețul. Este un obiect de colecție pentru că nu cred că se mai face acest model la Cartier. Se poate verifica autenticitatea oriunde dorește eventualul cumpărător.

Citește și – Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus: „În cinci minute am avut toate simptomele”

Eu i-am schimbat bateria și cureaua doar la Cartier în Franța. Am căutat pe net prețuri, am găsit pe un singur site de vintage, era în jur de 2.000 de lire sterline. Îl dau cu 1.500 de euro. Și sper să îmi iau altul mai mare cu banii ăștia, poate altă marcă”,– a transmis Oana Roman.

Citește și Anamaria Ferentz, despre viața în Los Angeles, în plină pandemie de coronavirus: “Până în iulie vom sta în casă”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter