Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

De Unica.ro, pe

Oana Roman (45 de ani) a slăbit 20 de kilograme în decursul anului 2020. Pe Instagram, vedeta de televiziune a publicat recent mai multe fotografii în colanți. În imagini, Oana se află în vacanță la munte. „Sus, cât mai sus, și mereu în sus. Nu ne uităm jos, doar înainte și țintim să fim mai buni și mai sus măcar sufletește!”, a scris în descrierea postării.

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

„Doamne, ce bine arăți! Îmi poți spune și mie ce ai făcut? Care este tratamentul minune de urmat?”, a comentat o urmăritoare. În decembrie 2020, Oana a spus cum a dat jos cele 20 de kilograme. „Transformare realizată într-un an. Nu o lună, două, trei. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală (…), DIETĂ INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI”, scria Oana atunci.

„Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului. Nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

„Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură, în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața. La prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură, și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a încheiat.

Postul intermitent presupune consumul de alimente într-un interval orar prestabilit. Există mai multe metode. Metoda 16/8 impune să ții post 16 ore (poți bea apă, ceai și cafea, ultimele două neîndulcite și fără lapte). Metoda 5:2 impune o alimentație normală cinci zile pe săptămână, în timp ce în restul de două consumi maxim 600 de calorii pe zi.

Metoda mănâncă-stop-mănâncă impune postul timp de 24 de ore o dată sau de două ori pe săptămână. Metoda postului alternativ impune 1 zi de post și 1 zi de alimentație normală (este mai greu de susținut pe perioade lungi de timp). Iar metoda războinicului presupune să consumi foarte puțină mâncare ziua (fructe) sau deloc și să iei mesele consistente într-o fereastră de 4 ore noaptea.

Oana și Marius Elisei (35 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021 și s-au împăcat trei luni mai târziu. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius sunt împreună din anul 2013. Urmau să-și reînnoiască jurămintele anul acesta, însă s-au răzgândit, fiind ocupați cu renovarea locuinței lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter