Oana Roman îi simte lipsa lui Marius Elisei: „Mă iau nervii”

De Unica.ro, pe
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an, după șapte ani de căsnicie. De atunci, vedeta s-a ocupat singură de casă și a mărturisit că nu-i este deloc ușor. 

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a rămas în casă cu fiica ei, Isabela, și cu mama ei, Mioara Roman. Vedeta a fost nevoită să aibă grijă de cea care i-a dat viață, mai ales că în ultima vreme problemele de sănătate ale acesteia s-au agravat. În plus, a trebuit să preia toate treburile gospodăriei și recunoaște că uneori îi este greu, chiar dacă mai primește ajutor de la fetița ei.

„Se simte lipsa unui bărbat. Sunt singură, nu am un bărbat în casă cu care să mă ajute la treaba și bineînțeles că îmi prind urechile că nu știu să montez și mă iau nervii, nu mă pricep și o iau de la capăt.

Isabela nu mai are răbdare să stea să mă ajute și trebuie să găsesc neapărat pe cineva care să vină să mă ajute să fac renovarea”, a spus Oana Roman în emisiunea pe care o are la Antena Stars, Mămici de pitici cu lipici, potrivit cancan.ro.

Citește și: Ce fetiță frumoasă are Matteo. Mia are un an

Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Ce bea Teo Trandafir zi de zi la prima oră a dimineții: „E un chin groaznic”

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman

Nici lui Marius Elisei nu i-a fost ușor după despărțirea de Oana Roman. Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Marius Elisei a dezvăluit că a fost în depresie la finalul anului trecut.

„Am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie. Cu toate că s-a speculat că am plecat pentru una mai înstărită [nu a fost așa]. A fost o speculație că mi-am petrecut sărbătorile cu acea persoană și că sunt în culmea fericirii. (…) Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie.

Am avut un moment. Îți dai seama, să fii singur și să pleci dintr-o casă și să te duci singur, să simți că nu te caută nimeni, că nu te vrea nimeni. Ai așa un gol, un sentiment. Două persoane m-au sunat să petrec sărbătorile cu ele, dar am zis nu.

Având sentimentele pe care le aveam în momentul acela, în clipele acelea, nu aveam starea să petrec. Plus că probabil și transmiteam starea mea și stricam atmosfera. (…) Evident că [la început] nimeni nu știa că s-a întâmplat ceva între mine și Oana și că eu eram singur. Dar, după ce s-a aflat, toată lumea m-a sunat”, a declarat Marius.

Întrebat de Cătălin Măruță dacă în divorțul lor a fost implicată mama Oanei, Mioara Roman, Marius a răspuns: „Nu. În certurile noastre și în discuțiile pe care le-am avut nu s-a implicat nimeni altcineva. Nici părinții mei, nici rudele mele, nici prietenii noștri, nici familia ei”.

Cu toate acestea, Marius a admis că a fost dificil să locuiască într-o casă cu trei femei din generații diferite. „Îți dai seama, un bărbat să stea între trei femei și toate fiind dintr-o categorie diferită, a fost mai complicat. O iei ușor razna, dar nu acesta a fost motivul despărțirii”, a mai spus.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter