Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău. Ia pastile de durere acum”

De Unica.ro, pe

În cursul zilei de joi, 25 februarie, mama Oanei Roman a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Mioara Roman (80 de ani) avea o problemă de sănătate mai veche care acum s-a agravat și a fost nevoită să meargă a spital pentru a primi ajutorul medicilor. Este vorba despre un punct de grăsime care s-a infectat în ultimele săptămâni. Îndepărtarea acestuia a fost făcută cu succes, iar acum Mioara Roman se află în afara oricărui pericol.

Oana a ținut să le transmită fanilor cum se simte mama ei după operație.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a expicat Oana Roman, pe InstaStory.

Citeşte şi: Mioara Roman, de nerecunoscut din cauza bolii. Cum s-a prezentat mama Oanei Roman la spital

Aceasta a fost a doua oară când mama Oanei a ajuns pe mâna medicilor de la începutul anului. În ianuarie, Mioara a fost internată în spital pentru o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter