Oana Roman, despre operația care a salvat-o: „A fost cea mai grea cumpănă a vieții mele”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 11:00
Oana Roman și-a amintit de o perioadă dificilă a vieții sale. Vedeta de televiziune a dezvăluit că a fost mult pusă la încercare când s-a aflat la un pas de moarte.

Nu multă lume știe prin ce a trecut Oana Roman în urmă cu doar cinci ani când a suferit o intervenție chirurgicală foarte periculoasă, care a durat șapte ore. Fiecăruia dintre noi ziua de 1 mai de trezește anumite amintiri, dar iată că ale Oanei Roman sunt destul de triste. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a scris pe conturile de socializare despre nefericitul eveniment care i-a marcat viața: „Azi se împlinesc 5 ani de când ziua de 1 mai are o însemnătate foarte specială pentru mine. Este ziua în care m-am născut încă o dată. Ziua în care echipă de doctori condusă de dl. Dr. Gabriel Mitulescu m-a operat pentru a-mi salva viață, dându-mi o nouă viață! După o intervenție de aproape 7 ore am primit o nouă existența și viața mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasă un bebeluș de 2 luni și jumătate, care avea nevoie de mine, și Dumnezeu, prin mâinile acestui doctor extraordinar, m-a salvat! A fost cea mai grea cumpănă a vieții mele și mulțumesc Domnului și doctorului Mitulescu, întregii echipe de doctori, anesteziști, asistente și infirmiere pentru că am reușit să înving. 1 mai  va rămâne pentru mine ziua în care m-am născut a doua oară!

Oana Roman, despre operația care a salvat-o: „A fost cea mai grea cumpănă a vieții mele”

Această poză nu arată suferința prin care am trecut pentru că atunci nu am dorit să spun public prin ce trec, dar cele aproape 5 zile petrecute la reanimare după operație au fost cele mai grele din viața mea! Totul s-a terminat cu bine însă și sunt recunoscătoare!”, – a scris Oana Roman.

Oana Roman a reușit să slăbească spectaculos în ultima perioadă și acum se mândrește cu formele sale. Este căsătorită cu Marius Elisei, cel care-i este partener de viață de 6 ani, și au împreună o fetiță pe nume Maria Izabela.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter