Oana Roman, despre nunta cu Marius Elisei: „Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 iulie 2021, 17:24
După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc, vedeta a ținut să lămurească situația. Aceasta a povestit ce se va întâmpla de fapt pe 24 septembrie, de ziua partenerului său de viață.

Prin intermediu unui InstaStory, Oana Roman a ținut să lămurească faptul că declarațiile ei dintr-o emisiune TV cu privire la evenimentul pe care vrea să-l organizeze pe 24 septembrie au fost înțelese greșit. Aceasta a spus că nu va fi vorba despre o nuntă, ci doar despre o petrecere aniversară în cinstea lui Marius Elisei.

De asemenea, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că tot atunci va merge la biserică împreună cu tatăl fetiței sale pentru a-și reînnoi jurămintele.

Citește și: Mirabela Dauer, bătută și amenințată cu moartea. Drama pe care o ascunde artista

Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: Eu așa sunt, frumos și grizonat!

Neti Sandu, în vacanță la mare. Cum s-a fotografiat vedeta

Oana Roman: „Nu mergem la starea civilă să ne căsătorim din nou”

„Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin nu deocamdată. Am spus că în septembrie e ziua lui și voi face o petrecere. Vom merge la biserică doar pentru a face o mică ceremonie de reînnoire de jurăminte, pentru că noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, nu ne-am făcut o slujbă de dezlegare la biserică. (…)

Vom face o petrecere pentru a celebra acest mic eveniment și ziua lui de naștere. Sub nicio formă eu nu am vorbit despre nuntă. Nu mergem la starea civilă să ne căsătorim din nou”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021 și s-a împăcat trei luni mai târziu. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Cei doi sunt împreună din anul 2013.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter