Oana Roman, declarație neașteptată: ”Sunt prea săracă să merg la mare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iulie 2020, 15:48
Oana Roman a ales să-și petreacă vacanța în această vară pe litoralul bulgăresc. Vedeta, alături de soțul său, Marius Elisei, a plecat în Bulgaria, lăsând-o pe fiica sa, Izabela acasă.

Oana Roman a explicat de ce nu va merge vara aceasta pe litoralul românesc. Vedeta acuză prețurile exorbitante și susține că situația sa financiară nu-i permite să facă asemenea aroganță: „Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este şi călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susţin litoralul românesc. Anul ăsta am spus „pas”.

Acum am fost doar eu cu Marius şi cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ţi-o pot descrie. Când am plecat şi am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari şi că este o altfel de ieşire”, – a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și – Emily Burghelea, prima reacție după ce „Acces Direct” a anunțat cazuri de COVID-19 în platou: „Eu cred că are mult mai multă lume de acolo coronavirus”

Oana Roman arată tot mai bine în ultimul timp după ce a slăbit mai multe kilograme. Recent, vedeta a fost la piscină, unde și-a etalat noua siluetă cu mare mândrie. Vezi cât de bine arată Oana Roman în prezent în galeria foto de mai sus!

Citește și – Fiica Catincăi Roman, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Ce a făcut Călina

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter