Oana Roman dă o adevărată lecţie de atitudine – „Sunt fericită cu mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 17:37
Oana Roman este o prezenţa constantă la evenimentele mondene, iar apariţia ei stârneşte multe comentarii legate de ţinutele pe care le îmbracă.

Controversată pentru că nu o deranjează greutatea sa, Oana şi-a format un stil vestimentar propriu care o avantajează. Preferă rochiile midi sau lungi, în culori neutre sau foarte puternice, pe care le accesorizează mereu.

Mamă a unei fetiţe, Oana nu respectă standardele de greutate, însă se remarca prin atitudinea mereu pozitivă, personalitatea puternică şi lejeritatea cu care vorbeşte despre subiecte dintre cele mai variate.

„Multa lume ma jigneste si arunca in mine cu noroi pentru ca spun ei ca sunt grasa. Oi fi. Dar prefer sa fiu jignita pentru asta decat sa fi fost acuzata ca sunt agramata, inculta, ca am profitat de numele meu sau ca am primit posturi publice sau afaceri cu bani de la stat. Dorm linistita noaptea, ce am in cap nu mi poate lua nimeni si ma simt bine pt ca am reusit pe puterile mele sa fiu mai mult decat fata lui tata. So i m happy with myself’, a scris Oana pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter