Oana Roman, amenințată de un infractor. „Nu știam despre cine era vorba”

De Unica.ro, pe

Recent, Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit că a fost amenințată în mediul online de către un infractor. Din anul 2013, Oana formează un cuplu cu Marius Elisei (35 de ani). Perechea s-a împăcat în iunie 2021, după ce în luna februarie a aceluiași an a divorțat la notar. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Oana Roman, amenințată de un infractor. „Nu știam despre cine era vorba”

„Eu sunt obișnuită să primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Numai că am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Nu știam despre cine era vorba. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta, în fine”, a povestit Oana Roman în emisiunea „Showbiz Report”, potrivit Spynews.

„Le-am spus urmăritorilor mei să aibă grijă, pentru că astfel de personaje sunt periculoase, neștiind despre cine era vorba. După, niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este, de fapt, un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a completat.

„Există articole în ziare care arată că are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare și că a făcut 8 ani de pușcărie. Sunt niște fapte concrete și reale, condamnări cu dosare. El nu e din București, oricum, e din Constanța. Am vorbit cu o prietenă care este avocat în Constanța, voi vorbi mai în detaliu”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

„Eu nu-mi doresc ca vreodată în viață să mă întâlnesc cu acest personaj. Acum nu mai este în pușcărie. Oamenii nu se pot controla, au diverse probleme și se varsă pe unii și pe alții. Nu sunt singura care este înjurată și așa mai departe…”, a continuat.

„În general, femeile îmi scriu mesaje de hate, dar nu atât de virulente. Ele nu ajung în zona asta atât de virulentă și cu amenințări. Eu am mai avut parte de campanii de injurii. Am mai făcut acțiuni împotriva celor care au făcut acest lucru public și repetat. Acest mesaj a venit în privat și am blocat persoana”, a adăugat.

„Pe mine m-a speriat personajul. Dacă dai căutare pe Google, apar toate dosarele pe care le-a avut. I-am zis și lui Marius, iar el mi-a zis că este plin de nebuni și că asta este. Ideea e că nu vreau să mă întâlnesc cu el, nu știi ce reacție poate avea. Mă duc la mare, poate vine după mine, Doamne ferește”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter