Oana Roman, acuzată că și-a internat mama la „un azil”. Unde se află acum Mioara Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 aprilie 2021, 10:51

Oana Roman (44 de ani) trece printr-o perioadă dificilă de câteva luni, de când problemele mamei sale, Mioara Roman (80 de ani) s-au agravat.

Mioara Roman suferă de o formă agresivă a bolii Parkinson, iar de la începutul acestui an a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru câtvea afecțiuni mai vechi, printre care se numără o operație de colecist și una de înlăturare a unui lipom care se infectase puternic. Mama Oanei Roman a trecut cu bine peste aceste operații, dar acum are nevoie de ajutor constant pentru a se îmbrăca și deplasa pentru că,  din păcate, din cauza bolii Parkinson, Mioara Roman nu-și poate folosi o mână.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

Oana și sora sa, Catinca, fac tot posibilul pentru a-i acorda mamei lor îngrijirile de care are nevoie. Având în vedere problemele serioase de sănătate, Mioara are nevoie de un tratament de specialitate, iar Oana Roman a decis să o interneze la un complex de lux pentru ca specialiștii în medicină să o poată îngriji în mod corespunzător.

Oana a primit recent o serie de mesaje din partea fanilor care o acuză că și-a trimis mama la “azil”. Vedeta de televiziune le-a răspuns răutăcioșilor argumentând că nu este nicidecum vorba despre un azil, ci de un complex medical de lux.

Citeşte și: Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Citeşte şi: Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea „Acces Direct”. Cine i-a luat locul

Citeşte şi: Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Citeşte şi: Ce a rugat-o Nelu Ploieșteanu pe fiica sa înainte de a fi intubat

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a explicat Oana Roman, la Antena Stars.

Oana a mai dezvăluit că plătește lunar în jur de 2500 – 4000 de euro pentru a o ține pe mama sa în complexul respectiv, iar Mioara este foarte încântată de modul în care este tratată.

„Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Cei de acolo știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana Roman.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter