Oana Roman, accident în Egipt: „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iunie 2022, 14:56

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt, dar chiar în ultima zi de vacanță a avut parte de o întâmplare nefericită. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor. 

Oana Roman a ales ca anul acesta să-și sărbătorească ziua de naștere în Egipt, alături de fiica sa, Isabela, și de buna ei prietenă, Vica Blochina. Vedeta, care a împlinit 45 de ani, a petrecut o vacanță de vis la malul mării, însă chiar în ultima zi a avut parte de un accident. Aceasta s-a rănit destul de serios la un picior și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman: „A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok”

Acesta i-a îndemnat pe urmăritori săi să-și facă asigurare medicală înainte de a pleca în vacanță pentru a evita cheltuielile mari în cazul unui incident.

„Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță, fără să am alte probleme. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a povestit fiica lui Petre Roman.

Înainte de nefericita întâmplare, vedeta a postat numeroase imagini de la malul mării. „Zile magice, vacanță perfectă!” a descris ea experiența din Egipt.

Și aniversarea sa a fost una de neuitat, după cum a mărturisit: „Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani”, a scris Oana Roman în urmă cu câteva zile.

Citește și: Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți: Ea-l mai vrea pe al 10-lea și gata!

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit: „El este un om extraordinar”

Marius Elisei nu a vrut să meargă în Egipt

Recent, Oana Roman a mărturisit că Isa și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să le însoțească în această vacanță, însă Marius Elisei a refuzat invitația.

”Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două”, a spus de curând vedeta.

Oana Roman a avut un an extrem de dificil. A divorțat de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de căsnicie, iar mama acesteia, Mioara Roman, s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Dar oricât i-a fost de greu, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe, cu optimism și încredere.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Oana Roman din Egipt.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi reguli de bună purtare în Egipt ca turist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter