Oana Roman a spus din ce motiv a ajuns Marius Elisei la spital

De Unica.ro, pe

După un weekend petrecut la munte alături de soția și de fiica lui, Marius Elisei (35 de ani) a postat la Insta Story o imagine surprinsă pe holurile Spitalului Universitar. Pe fundalul selfie-ului, bărbatul a pus piesa „Va fi bine” a solistului Smiley. Câteva zile mai târziu, Oana Roman (45 de ani) a spus care a fost motivul din cauza căruia Marius a ajuns la spital.

Oana Roman a spus din ce motiv a ajuns Marius Elisei la spital

„El se duce o dată pe an să-și facă un control la genunchi, pentru că s-a operat la ligamente acum trei ani. În fiecare an se duce să-și facă un RMN, ca să vadă cum e genunchiul. Se duce la fotbal în continuare și se mai lovește. Și, când se mai lovește și îl doare puțin, el se duce să-și mai facă un RMN”, a explicat Oana Roman.

Weekendul la munte a fost „dezastruos”, a mai dezvăluit vedeta. „A fost un weekend dezastruos. Nu pentru că am fi cheltuit foarte mulți bani, ci pentru că Isabela (n.red.: fiica ei și a lui Marius) mi-a pierdut cerceii cu diamante, primiți de Crăciun. Asta e. N-am ce să fac, i-am spus că trebuie să aibă mare grijă. Iar pe pârtie mi-am pierdut ochelarii de soare. Nu i-am mai găsit. Dacă i-a găsit cineva, să-mi scrie”, a declarat Oana Roman în mediul online, potrivit WOWbiz.ro.

Oana și Marius s-au împăcat în iunie 2021, după ce în luna februarie a aceluiași an au divorțat la notar. Cei doi formează un cuplu din anul 2013. Cuplul s-a cunoscut pe 3 ianuarie 2013.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că, răspunzând la acel mesaj, viața mea se va schimba radical și, în scurt timp, vom începe împreună o călătorie a vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări”, a completat.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter