Oana Roman a spus cum au luat ea și Marius Elisei decizia de a se împăca

De Unica.ro, pe

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) s-au împăcat în iunie 2021, la trei luni de la semnarea actelor de divorț. Perechea are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius formează un cuplu din anul 2013.

Oana Roman a spus cum au luat ea și Marius Elisei decizia de a se împăca

„Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot.

Când crezi că doar pasiunea și distracția contează, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta. Eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Isa.

Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, spunea Oana în ianuarie 2021, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea.

Oana Roman: „Este, poate, un gest egoist”

Recent, Oana a spus cum au luat ea și Marius decizia de a se împăca. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce?

Pentru că am luat această decizie doar noi, împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați…

Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este, poate, un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi.

Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta. Nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

„Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ceea ce am simțit amândoi, pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase!”, a încheiat Oana.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Marius dezvăluia luna trecută că își dorea ca el și Oana să-și mai dea o șansă. Întrebat dacă își dorește ca familia lor să fie din nou unită, Marius a adăugat: „Da, eu îmi doresc din toată inima. Acum, să vedem, nu știu.

Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește [să ne împăcăm], cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter