Oana Roman a împlinit 45 de ani. Imagini inedite din Egipt

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 16:32
Pentru a-și serba ziua de naștere, Oana Roman a plecat în vacanță alături de fetiţa ei şi de Vica Blochina. Vedeta a postat pe rețelele de socializare și primele imagini din Egipt. 

Oana Roman a împlinit 45 de ani și a ales să își serbeze ziua de naștere în Egipt, alături de fiica sa, Isabela, Vica Blochina și fiul acesteia. Vedeta a mărturisit că a fost una dintre cele mai frumoase aniversări din ultimii ani, de care s-a bucurat din plin la malul mării. Pentru această zi, fiica lui Petre Roman a ales să poarte o ținută viu colorată, în ton cu starea sa de spirit.

„Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gânduri bune. Îmi faceți ziua perfectă!”, a transmis Oana Roman în dreptul imaginilor pe care le-a postat.

Vedeta a avut parte și de o supriză din partea bunei sale prietene, Vica Blochina.

„O zi perfectă! PERFECTĂ! @vica_blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil să răspund azi tuturor. Mă înclin!”, a mai spus Oana Roman. 

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

Prinţul Harry a ajuns în Anglia pentru funeraliile bunicului său. Va sta în carantină cinci zile

Alexandra Dinu, primul mesaj din online după ce s-a aflat că s-a despărțit de Jeffrey Greenstein

Marius Elisei nu a vrut să meargă în Egipt cu Oana Roman și fiica lor

Recent, Oana Roman a mărturisit că Isa și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să le însoțească în această vacanță, însă Marius Elisei a refuzat invitația.

”Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două”, a spus de curând vedeta.

Oana Roman a avut un an extrem de dificil. A divorțat de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de căsnicie, iar mama acesteia, Mioara Roman, s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Dar oricât i-a fost de greu, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe, cu optimism și încredere.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Oana Roman în Egipt.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter