Oana Radu se căsătorește. Când va avea loc nunta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 iunie 2020, 12:59

Oana Radu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin Dobrescu, la începutul acestui an, iar acum artista a dezvăluit când va avea loc nunta. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au planuri mari și când vine vorba de copii.

Oana Radu a trecut în 2019 prin momente foarte grele, atunci când iubitul ei de atunci, Alin, a murit după ce a fost incendiat în scara blocului. Deși artista a dezvăluit ulterior că relația lor nu a fost deloc una perfectă, aceasta i-a fost alături până în ultima clipă.

La câteva luni după tragicul eveniment, Oana Radu a anunțat că formează un cuplu cu antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu, iar reacțiile dure la adresa ei nu au întârziat să apară. Însă, cântăreața a crezut în relația ei și iată, acum este mai fericită ca niciodată.

În februarie 2020, ea le-a dezvăluit fanilor de pe profilul de Instagram că s-a logodit cu iubitul ei. „DA pentru toata viata cu tine Cătălin Dobrescu! Te iubesc ❤️”, era mesajul care însoțea fotografia cu inelul de logodnă.

inel de logodna oana radu

Citește și: Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile: „Dieta este inventată de Cătălin”

Alimentul la care a renuntat Oana Radu, ca să slăbească peste 60 de kilograme

Oana Radu se mărită anul acesta

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit și când va avea loc nunta. „Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu, potrivit Libertatea.ro.

Oana și Cătălin se gândesc și la momentul când vor deveni părinți. Deși artista nu se simte pe deplin pregătită, Cătălin este foarte entuziasmat de ideea de a avea un copil. „Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a mărturisit logodnicul Oanei Radu.

În Galeria FOTO găsești mai multe imagini cu Oana Radu și viitorul ei soț, Cătălin Dobrescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter