Ce cadou a primit Oana Radu de la soțul ei. Artista a împlinit 28 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 11:59

Oana Radu a împlini 28 de ani pe 7 decembrie, iar soțul ei, Cătălin Dobrescu, a răsfățat-o cu un cadou scump. Artista a povestit în cadrul emisiunii Teo Show cum și-a sărbătorit ziua de naștere.

Oana Radu a organizat o petrecere pe cinste de ziua ei de naștere și s-a distrat alături de familie și prieteni. Artista, care a reușit să slăbească 65 de kilograme, a povestit că de data asta nu a ținut cont de dietă și a mâncat ce a poftit.

Am avut o seară superbă și cred că cel mai frumos cadou a fost faptul că soțul meu a spus: Astăzi mănânci ce vrei tu. Oricând este loc pentru pizza! Am avut aperitive, pizza, paște, fructe de mare, dulciuri, săratele, suc, prăjituri, torturi! M-am simțit foarte bine și am petrecut foarte bine și a fost foarte fain!, a povestit Oana Radu, potrivit kanald.ro.

Citește și: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

Ce cadou a primit Oana Radu de la soțul ei. Artista a împlinit 28 de ani

Vedeta a primit numeroase daruri, dar cel mai prețios a fost cel al soțului ei, Cătălin Dobrescu, care i-a oferit 9.000 de euro.

Noi muncim foarte mult împreună, noi nu ne facem cadouri la modul că îmi doresc asta, ne-am hotărât la un buget și i-am zis că îmi doresc bugetul ăsta. Oamenii care se vor uita la televizor vor zice că sunt superficială, dar nu e genul meu. Eu sunt un om foarte modest și am muncit pentru tot ce am.

Eu consider ca atunci când în viață ești sărac și când faci și tu 2-3 lei îți dorești 2-3 chestii. Mi-e rușine să spun deoarece acasă sunt probabil oameni care au multe lipsuri și nu e frumos. Sunt multe mii de euro, 9000 de euro, a spus Oana Radu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter