Oana Radu, abuzată în fostele relații: „Am fost în iad”

De Unica.ro, pe

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, au aniversat un an de mariaj în august 2020. „Sunt foarte fericit. Chiar mă face cel mai fericit. Ne-am ajutat reciproc. (…) Unde-s doi puterea crește”, a declarat antrenorul de fitness în septembrie 2021. „Lângă el am curaj să fac orice”, a completat artista atunci.

Oana Radu, abuzată în fostele relații: „Am fost în iad”

Recent, în emisiunea „Teo Show”, Oana Radu a dezvăluit că a fost abuzată fizic și verbal în unele dintre fostele relații. „Am intrat, la un moment dat, în niște relații greșite, pentru că atunci când nu te place cine vrei tu, accepți ce se poate. Am fost în iad. Acele senzații pe care le ai sunt iadul pe Pământ”, a declarat.

„Am avut parte de violență fizică și verbală. N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat. La vârsta pe care o aveam atunci credeam că oamenii se pot schimba. Atunci nu aveam încrederea că o să poată să mă iubească cineva vreodată, din cauza frustrărilor pe care le aveam”, a continuat.

„Pentru mine au fost doi ani de anxietate. Cel mai dur moment din viața mea are legătură cu moartea lui Alin (n.red.: fostul iubit), deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, eram pe calmante. Cumva mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu”, a mai povestit solista.

Mihai Alin, fostul iubit al artistei, a fost incendiat de un vecin în scara blocului în care locuia în Craiova. Timp de 25 de zile, medicii Spitalului Floreasca au încercat să-l salveze, însă nu au reușit. Alin a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului. Criminalul a fost arestat pe 14 august 2019.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire înainte de nuntă

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au aniversat un an de căsnicie. Ce spune cuplul despre copii

După decesul lui Alin, solista a declarat că a rămas cu datorii. „Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. (…) Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred”, a declarat Oana în ianuarie 2020.

„Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus artista atunci.

Oana Radu, abandonată de tată

„Mami m-a crescut singură de la vârsta de 3 săptămâni. Tati a ales să plece de lângă noi, a părăsit-o când eu eram destul de mică. La început judecam decizia asta a lui, pentru că mi-a lipsit foarte mult și mi-au lipsit foarte multe. Mami, deși își dorea să suplinească această dragoste de tată, nu a reușit niciodată, pentru că dragostea de tată e dragoste de tată”, a mai povestit Oana Radu la „Teo Show”.

„În comportamentul meu, mai târziu, s-a văzut această lipsă paternă. Financiar ne-a fost destul de greu. Mami era mai tot timpul împrumutată pe la colegi, pe la diferite cunoștințe, pentru a-mi susține mie activitățile extrașcolare. El (n.red.: tatăl) se mai întorcea fugitiv pe la aniversările mele. S-a mutat singur în Craiova”, a continuat.

„Când aveam 7 ani, mami a hotărât să divorțeze, după ce ea a tot sperat ca tata să se întoarcă. Atunci când doi oameni se despart, e clar că nu e vina doar a unuia, vina e colectivă. Eu nu aveam nicio vină. Și el a ales să nu mă caute. A ales să plece și cumva, din cauza asta, eu nu știu ce înseamnă dragostea de tată”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter