Cum arăta Oana Radu în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 12:13

Oana Radu se numără astăzi printre vedetele cu fizic de invidiat, dar pentru artistă, ultimii ani au fost o adevărată încercare. Cântăreața a trecut prin schimbări fizice majore din cauza kilogramelor suplimentare. În 2014, Oana Radu a reușit performanța de a ajunge de la 121 de kilograme, la 57, dar, ulterior, a luat din nou în greutate, revenind la puțin peste 100 kg.

Acela a fost momentul când Oana l-a întâlnit pe actualul partener de viață, Cătălin, care i-a fost antrenor personal și nutriționist și care a ajutat-o să dea jos în 50 de zile, circa 30 de kilograme.

Cu ajutorul unei diete echilibrate și a unui program regulat de antrenament fizic, Oana Radu a reușit dobândească silueta mult visată, iar astăzi, arată și se simte mai bine ca niciodată.

 „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

Citeşte şi: Scandal la Eurovision 2021. Ce s-a întâmplat imediat după ce trupa Maneskin a câștigat trofeul

Citeşte şi: Schimbări la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Citeşte şi: Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

Citeşte şi: Demi Lovato a anunțat că este o persoană non-binară

Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez”, spunea Oana Radu, în primăvara anului trecut, despre dieta care ajutat-o să aibă o greutate normală.

Oana Radu a apelat și al ajutorul medicului esteician pentru câteva intervenții la nivelul buzelor, dar și al bustului. Chiar în urmă cu o lună, artista povestea pe rețelele de socializare că și-a făcut o operație de lifting a sânilor.

Recent, tot în mediul rețelelor sociale, Oana Radu a postat un colaj foto cu felul în care arăta înaine de a slăbi. Schimbarea fizicului cântăreței este una majoră, diferențele de aspect ale Oanei Radu de astăzi și cea de acum 10 ani fiind evidente. Fanii artistei au rămas șocați de cât de schimbată era Oana înainte și i-au transmis artistei diverse mesaje prin care o aplaudă pentru ambiția pe care a avut-o de-a lungul timpului.

“Refuz să cred că în primele imagini ești tu”, “Felicitări pentru ambiția ta reușită!”, “Ești un exemplu!”, “Când vrei, poți!” sau “Nu pot să spun decât Wow. Te apreciez maxim și ești intr-adevăr un model”, sunt câteva dintre mesajele fanilor pentru Oana Radu.

Vezi cum arăta Oana Radu înainte de a slăbi și de a apela la operațiile estetice în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter