Oana Radu și Cătălin Dobrescu au aniversat un an de căsnicie. Ce spune cuplul despre copii

De Adelina Duinea, pe

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit civil în august 2020. „Sunt o femeie măritată! 😍 Te voi iubi pentru totdeauna, Cătălin!”, a scris solista atunci în mediul online.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au aniversat un an de căsnicie. Ce spune cuplul despre copii

„Sunt foarte fericit. Chiar mă face cel mai fericit. Ne-am ajutat reciproc. (…) Unde-s doi puterea crește”, a mărturisit antrenorul de fitness recent pentru Antena Stars. „Lângă el am curaj să fac orice”, a completat artista.

În trecut, perechea a făcut un mic tur prin Europa, iar solista îți dorește să repete acea experiență. Întrebați dacă și-au propus să revină trei din vacanță, Oana a spus: „Ne-am propus. Cătălin vrea un copil și eu vreau un copil”.

„Singura problemă era că nu aveam timp, dar am zis că, până la urmă, niciodată nu e timp și, dacă stai să programezi lucruri toată viața, nu mai faci nimic. Așa că, dacă e să ne întoarcem trei, ne întoarce și cu asta basta. Ne descurcăm. El mă ajută să nu mă îngraș în timpul sarcinii, eu o să mă rog de el să-mi dea prăjituri, cam asta o să fie sarcina mea”, a continuat.

„Eu îmi doresc băiat”, a spus Cătălin, imediat completat de Oana: „Dar vom avea o fată!”. „Dacă fac băiat, o să-i pun numele cum vreau eu și n-o să-ți placă, deci facem fată”, a mai spus artista. „Socrii sunt minunați. Țin la ei foarte mult. Sunt niște oameni super care mă ajută”, a adăugat Oana.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Radu, imagini înainte și după ce a slăbit. „Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu”

Oana Radu, probleme de sănătate după ce a ținut o dietă

Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire înainte de nuntă

Perechea s-a logodit în februarie 2020. „Uitați-vă ce am pe deget. Și, dacă acum vă întrebați cum de am acest inel pe deget, nu, nu mi l-am cumpărat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred că spun asta, cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie și am zis DA”, a povestit artista atunci.

„Și știu că o să mai apară o mulțime de cârcotași, care o să mă întrebe: «Dacă inelul nu era plin de diamante mai erai fericită?». Răspunsul este da, mai eram fericită și sunt foarte fericită alături de el. Am fost foarte fericită și am simțit nevoia să știe foarte multă lume că sunt fericită”, a continuat.

„Nu știu dacă o considerați greșeală sau nu. Aș fi fost fericită și dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleți cu surprize. El nu crede”, a încheiat Oana atunci. Imagini cu inelul găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter