Oana Radu, la medicul estetician pentru o nouă intervenție chirurgicală: „Este ceva ce mă complexează”

Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 16:09

Oana Radu a slăbit, în ultimii ani, mai bine de 60 de kilograme, dar tot nu este mulțumită de felul în care arată. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a luat recent o decizie cu care și-a uimit fanii. Cântăreața este hotărâtă să apeleze la o mastopexie (intervenție chirurgicală de lifting a sânilor).

Oana Radu și-a anunțat decizia pe rețelele de socializare, spunând că această intervenție va avea loc foarte curând.

„Foarte curând. Mai curând decât credeți urmează această intervenție. Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”, a explicat Oana Radu, într-un InstaStroy.

Citeşte şi: Așa arăta Brigitte Sfăt înainte de operații – nu o s-o recunoști deloc!

Citeşteşi: Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical 

Citeşte şi: Funeraliile prințului Philip: Tradiția pe care familia regală o va încălca de dragul prințului Harry

Citeşte şi: Tanja Erichsen, șefa Agenției daneze a medicamentelor, a leșinat în timpul unei conferințe

Oana Radu, probleme de sănătate din cauza dietelor stricte

La sârșitul lunii februarie, cântăreața mărturisea că s-a confruntat cu prbleme de sănătate serioase în urma dietelor draconice pe care le-a ținut. Oana Radu suferă de litize biliară (pietre la fiere) și, desi există posibilitatea de a-și socate fierea, artista susține că nu îi surâde această opțiune.

„Am avut un control medical în legătură cu pietrele la fiere, nu vă speriați, totul este în regulă. Momentan, nu ne mișcăm în nicio direcție. Dacă aveți și voi, nu știu, recomandări de medici în București, dacă ați trecut prin asta, chiar vă rog să-mi lăsați un mesaj, pentru că m-ar ajuta foarte, foarte mult. Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut o dietă strictă, deci, din cauza dietei. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, apunea Oana Radu, în urmă cu o lună, în mediul online.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter