Oana Radu, nemachiată pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii

De Unica.ro, pe

Oana Radu și-a surprins fanii cu o apariție neobișnuită pe rețelele de socializare. Artista a decis să renunțe pentru câteva momente la machiaj pentru a le demonstra tuturor că frumusețea unei femei stă în naturalețe.

Oana Radu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare în două ipostaze – într-una complet nefardată, iar în alta așa cum și-a obișnuit publicul, machiată și coafată.

Vedeta de televiziune a cerut părerea fanilor referitoare la cum îi stă mai bine – cu sau fără machiaj – , iar cei mai mulți dintre internauți i-au răspuns că este frumoasă în ambele feluri.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

Citeşte şi: Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată cu suspendare pentru lovire și alte violențe

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

“Ești superbă cu! Dar fară ești 😍naturală și aia e frumusețea adevarată!”, „Atât de frumoasă naturală! ❤️❤️❤️ Mai rar!”, “Fără mai tare îmi place ❤️❤️❤️❤️❤️dar și machiată, că tu ești foarte foarte frumoasă ❤️❤️❤️❤️” sau “Ești frumoasă și fără make-up … ❤️🙌🔥” – sunt doar câteva dintre comentariile apreciative ale fanilor. Cu toate acestea, Oana Radu a fost taxată pentru faptul că are sprâncenele prea groase, fanii îndemnând-o să se penseze.

Oana Radu, intervenție chirurgicală recentă

Oana Radu a apelat la jumătatea lunii aprilie la ajutorul medicilor esteticieni pentru o intervenție chirurgicală de lifting a sânilor (mastopexie).

Artista spunea la momentul respectiv că operația nu este un moft, ci o necesitate pentru a scăpa de un complex.

„Foarte curând. Mai curând decât credeți urmează această intervenție. Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”, a explicat Oana Radu, într-un InstaStroy.

Vezi cum arată Oana Radu nemachiată în galeria foto de mai sus.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter