Oana Radu intră în televiziune. Ce emisiune va prezenta artista

De Mădălina Manole, pe
Oana Radu va putea fi admirată de acum înainte pe sticlă, într-o emisiune care-i va pune în valoare atât talentele artistice, cât și talentele...culinare.

Oana Radu, devenită celebră în urma participării la emisiunea Vocea României, va prezenta în fiecare sâmbăta și duminica, alături de Nicolai Tand, emisiunea Star Chef. Prima ediție a emisiunii se va difuza în Sâmbăta Mare și va fi un melange de muzică, dans și preparate culinare, o serie de artiști intrând în competiția gastronomică.

Oana Radu si Nicolai Tand - Star Chef

Nicolai Tand, unul dintre cei mai apreciați și recunoscuți chefi din România, s-a arătat foarte încântat de această nouă colaborare de platou: ”Am o colegă nouă care vine cu un suflu nou. Eu și Oana ne cunoșteam de ceva vreme, am avut-o invitată de-a lungul timpului, dar uite că niciodată nu știi ce turnură iau lucrurile”, a transmis Nicolai Tand.

La rândul său, Oana Radu se declară entuziasmată și fericită să preia frâiele unui proiect de televiziune de așa amploare: ”Sunt foarte fericită, fiindcă îmi văd visul cu ochii. Sunt o persoană comunicativă și mi-am dorit să ajung în casele și în sufletele oamenilor și sper că voi reuși să le aduc bucurie și zâmbete. Sunt foarte emoționată!”, – a dezvăluit Oana Radu.

Citește și – Ștefan Bănică Jr. a fost operat de urgență. Care a fost diagnosticul și cum se simte artistul acum

Citește și – Sorana ex-Asia a trecut peste despărțire și iubește din nou. Cine este alesul inimii sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter