Reacția Oanei Pellea după moartea lui Andrei Gheorghe. Actrița a răbufnit

De Mădălina Manole, pe
Oana Pellea a avut o reacție acidă pe contul său de Facebook după moartea lui Andrei Gheorghe. Actrița a răbufnit vizavi de situația în care se afla regretatul jurnalist.

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a acuzat acele persoane care, cu toate că aveau posibilitatea, nu i-au oferit un loc de muncă lui Andrei Gheorghe, iar acum se folosesc de situația apărută pentru a-și consolida imaginea: „Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă… câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire. E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!“, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Reacția Oanei Pellea după moartea lui Andrei Gheorghe. Actrița a răbufnit

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio și televiziune a fost găsit în stop cardio-respirator în baia din propria sa locuință luni, 19 martie, orele 22:00, decesul său survenind în urmă cu 12 ore. Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni radio și TV, amintindu-ne de  “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV, “Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!” de la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”, a fost director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 și a ocupat diferite funcții de conducere în cadrul mai multor posturi de radio, atât din București, cât și din țară.

Citește și – Andrei Gheorghe va fi incinerat. Unde și când își vor putea lua rămas bun oamenii

Citește și – Boala secretă care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. I se recomandase operație

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter