Oana Pellea, Feli și Alina Chivulescu dezvăluie definiția frumuseții

De Revista Unica, pe
Oana Pellea, Feli și Alina Chivulescu, trei tipare diferite de femei, au dezvaluit definiția lor pentru frumusețe, au vorbit despre autenticitate, feminitate și bucuria de a fi diferite.

Cele trei vedete din România au atins subiectul frumuseții în contextul lansării campaniei Oriflame Romania, „Frumoasă așa cum sunt eu“. De asemenea, doi bărbați celebri din România, Răzvan Fodor și Radu Vâlcan, au vorbit, la rândul lor, despre frumusețea feminină și au amintit trei calități esențiale pe care trebuie să le aibă o femeie.

Cum definesc frumusețea Feli, Alina Chivulescu și Oana Pellea

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-și înțelege frumusețea dincolo de aparente și criterii: „Eu sunt voce. Vocea pe care am moștenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învățat ce i se potrivește și ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu. Așa am ales Oriflame, pentru provocarea lansată și pentru mesajul puternic pe care îl transmite: iubește-te așa cum ești, cu zâmbetul tău larg, cu gesturile unice și ideile tale expresive. Ești minunată.“

feli definitia frumusetii

Feli

Miss Romania 1992, actrița Alina Chivulescu a explicat cum frumusețea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înălțimea clasică sau de culoare ochilor: „Sunt bunăatatea învățată acasă. Sunt respectul pe care îl arăt față de mine, de cei dragi și de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipa traita. Am învățat să mă iubesc pe mine așa cum sunt Eu. E cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată. Oriflame înseamnă provocare.  Provocarea de a te iubi așa cum ești de fapt, de a-ți acepta și îndrăgi fiecare parte din suflet, minte și trup. Descoperă-te și îndrăgostește-te de tine în fiecare zi“.

alina chivulescu definitia frumusetii

Alina Chivulescu

„N-ai cum să nu iubești viața și frumusețea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi și reînființa. Întâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieții tale”, așa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumusețe.

oana pellea definitia frumusetii

Oana Pellea

Participantele la eveniment au avut parte de surprize și s-au distrat încercând să ghicească definiția frumuseții și trei calități pe care ar trebui să le aibă o femeie frumoasă, în viziunea unor bărbați celebri din România.

„Cel mai important aspect și esențial, după părerea mea, este feminitatea care, în ultimul timp, a început să se piardă. E un cumul de aspecte: de la o piele bine îngrijită, la un corp armonios și un păr frumos, până la un zâmbet șugubăț“ –a răspuns Razvan Fodor la întrebarea „Cum descrii o femeie frumoasă?” Participantele au avut ocazia să afle care sunt cele trei calități care l-au făcut pe Răzvan sa se îndrăgostească de o femeie.

„Ultima oară când m-am îndrăgostit de o femeie a fost acum 11 ani și acea femeie e nevastă-mea. Trei calități? Păi, nu m-aș duce direct la ele și aș povesti de o chestie pe care o văd eu în ultima vreme, în societatea asta. A apărut această boală pe care eu o numesc GSBM – gene, sprâncene, buze, meșe. Această boală a lovit letal spre fatal în tot ce înseamnă feminitate. Din fericire, atât fetele, cât și băieții au început să se dezvolte, să mearga la sală, să-și dezvolte armonios corpul, însă, din păcate, strică frumusețe de corp cu această boala – GSBM. Revin la cele trei calități care mi-au plăcut la Irina: zâmbet cald și larg, posterior frumos, păr frumos“, a spus Răzvan Fodor.

Radu Vâlcan descrie o femeie frumoasă așa cum ar descrie-o pe Adela Popescu, soția lui: „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie, și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie  completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și care te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc de Adela, au fost mai multe: m-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face“, spune Radu Vâlcan.

Citește și – Trend alert: Vedetele au ales tunsoarea primăverii 2018

Citește și – Machiajele acestei primăveri: cele mai interesante propuneri ale designerilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter